Det lyder måske lidt tosset – men en af de ting, som Sarah og jeg har snakket om, at vi vil gøre når vi kommer til Japan, er at bestige Fujiyama (Mount Fuji). Fujiyama er det mest ikoniske bjerg i Japan. Det er 3.776 meter højt, og ser med sin spidse form, måske en smule afskrækkende ud, for en som mig, der aldrig har været på så meget som en rigtig hikingtur… Men bjerget skulle være forholdsvis let at bestige, og det er mere eller mindre blot en lang vandretur, med en opadgående hældning.

Fujiyama betragtes i Japan som et helligt sted. Det er en slags pilgrimsrejse, for japanerne at vandre op af bjerget. Sarahs far vandrede desuden turen, da han besøgte Japan for mange år siden, og jeg tror for både Sarah og jeg at det ville være en smuk måde at mindes ham på; at gå selv samme tur, og se selv samme udsigt som han så.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Det lyder fedt! Hvornår skal du til Japan og hvor lang tid? Har selv en stor drøm om at opleve Japan :-)

  Knus fra Emilie / Emilierasmussen.dk

  1. admin says:

   Hej Emilie,
   Tak fordi du kiggede forbi bloggen :) Det er vidst første gang jeg ser dit navn herinde?

   Jeg tager til Japan d. 26/07 i år, og er afsted i omkring 3 uger. Jeg rejser sammen med en veninde, og vi har planer om at opleve Tokyo i omkring en uge, og derefter rejse lidt omkring i landet. Det er i mit tilfælde en livslang drøm der går i opfyldelse.

   Jeg vil skrive en masse om min rejse herind på bloggen, før, under og efter rejsen, og du er meget velkommen til at kigge med. Måske du kan blive inspireret til hvis du engang selv rejser afsted mod det spændene østen?

 2. Jeanette Henriksen says:

  Synes det lyder som en smuk tur.. Tager det lang tid.. ?
  Jeg er sikker på i sagtens kan gøre det og at det bliver en helt uforglemmelig oplevelse for jer begge.. :D

  Knus <3

  1. admin says:

   Man indlægger normalt kun én overnatning på vejen op. Mange vælger bare lige at sove et par timer, for at ramme toppen omkring solopgang. Det skulle være et fantastisk syn.
   Og ja! Mon ikke vi kan klare det! Det kunne i hvert fald helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse at dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.