I går fik jeg min sidste fødselsdagsgave af Nicki. Trods han havde bestilt den for flere uger siden, var den ikke dukket op på min fødselsdag som han havde håbet. Det gjorde dog ikke noget – så fik vi jo bare udsat spændingen en lille smule! Desuden var den ventetiden værd!

IMG_2396

Gaven var en ‘Normal People Scare Me’ t-shirt. Det er en statement t-shirt som jeg længe gerne har ville have. For det første fordi jeg syntes det er et sjovt statement, men også fordi idéen bag t-shirten stammer fra min yndlingsserie ‘American Horror Story’. Jeg tror dog godt, at man kan sætte pris på t-shirtens udsagn, selv hvis man ikke er inkarneret fan som jeg selv.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.