Lige fortiden har mit liv ikke synderligt indhold. Det består faktisk udelukkende af skole, og træning. Jeg står op om morgenen (og bruger så lige fem minutter på, at fordømme alle dem der har efterårsferie, nu hvor jeg ikke har), hvorefter jeg tager i skole. Her sidder jeg så og knokler med min gruppe på vores eksamensprojekt, til om eftermiddagen.

Herefter kan jeg lige nå hjem, og klæde om, og måske endda lige spise lidt, inden jeg haster ned til fitnesscentret for at træne på forskellige hold med Line (i dag var det mave/ryg-holdet… Jeg troede virkelig ikke det hold var hårdt. Jeg tog fejl).

Efter træningen spiser jeg aftensmad, og så bruger jeg ellers resten af aftenen på projektet igen. Behøver jeg at sige, at jeg er begyndt at glæde mig til fredag morgen, hvor projektet skal være afleveret?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Åh ja, ikke-livet når deadline nærmer sig. Ganbatte!

    1. admin says:

      Tusind tak! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.