Mit første juletræ

IMG_4542

Jeg har fået mit første juletræ! Et lille 90 cm plastik træ, fra Harald Nyborg. Det er pyntet med julepynt, som vi har fået fra Renes forældre, som de ikke længere bruger selv. Lyskæden havde jeg dog selv. I dag er der også blevet pakket gaver ind, og smidt ind under træet. Det er sådan lige prikken over i’et.

Jeg syntes det er blevet rigtig hyggeligt og julet, hvis jeg selv skal sige det – dog mangler vi en rigtig stjerne! Det har bare ikke lige været muligt at finde en som passer i størrelsen, så indtil videre bruger vi en lille julekugle, som er formet som en stjerne.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Mit første juletræ

 1. Hvor er det fint..

  Vi har også vores første juletræ.. ha ha..
  Et lille bitte grantræ i en pisse.. med et par kugler og lidt lys..
  Har også brugt en stjerne-kugle som stjerne.. Kunne ikke finde en der passede i størrelsen.

  Knus <3

  1. Tak <3
   Årh, jeg havde også overvejet ægte gran - men renes mor kan ikke tåle gran, så vi blev enige om at det nok var bedst med plastik i tilfælde af at vi fik hende som gæst i løbet af december - og så er det nu også meget lækkert at det er genbrugeligt ^^"
   Jeres lyder bare fint! Har du lagt et billede på bloggen endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.