141215

Der er simpelthen noget jeg er nødt til at få skrevet her på bloggen; og det er et kæmpe TAK! Jeg har været on/off væk de sidste par måneder, og i år har jeg i det hele taget ikke passet min dejlige lille blog her, alt for godt. Det har betydet et kæmpe frafald i mine følgere, for hvem gider at kigge forbi en blog der ikke længere bliver vedligeholdt?Alligevel har jeg kunnet se, at bloggen aldrig har været nede og skrabe bunden. Nogen af jer, har simpelthen været trofaste ud over det sædvanlige.

Samtidig har i været søde til at tage imod bloggen og jeg igen, siden ‘vi’ er vendt tilbage, både ved at besøge bloggen, og ved at kommenterer. Det varmer mit hjerte, at bloggen ikke er blevet helt glemt, trods misvedligeholdelsen af den. Tusind mange tak til bloggens søde følgere – i er guld værd <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Stort kram til dig og din blog! :)

  1. admin says:

   Tusind tak Cathrine <3 og i lige måde :D

 2. Kirsten Thulesen says:

  Vi glæder os til flere skønne indlæg fra dig!

  God jul
  Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  1. admin says:

   Tusind tak Kirsten :D <3 Det skal i hvert fald nok få! Jeg er glad for at være tilbage. Nu har jeg jo haft bloggen siden 2007, så det ville da være synd hvis den skulle forsvinde så pludseligt ^^,

 3. Altid hyggeligt at følge med her ved dig søde…
  Mig slipper du altså ikke af med så let.. ha ha

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak søde <3 Jeg er glad for at du hænger ved <3 Det er så herligt at se, at nogen af jer bare kommer tilbage igen og igen! Og jeg kommer jo også forbi din blog, ganske loyalt <3

   1. Synes det er dejligt at man kan følge hinaden og der vil jo altid være tider, hvor man ikke er så aktiv og det skal der være plads til.. <3

    Knus <3

    1. admin says:

     Ja ellers køre man jo bare surt i det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.