Tak til mine søde læsere

141215

Der er simpelthen noget jeg er nødt til at få skrevet her på bloggen; og det er et kæmpe TAK! Jeg har været on/off væk de sidste par måneder, og i år har jeg i det hele taget ikke passet min dejlige lille blog her, alt for godt. Det har betydet et kæmpe frafald i mine følgere, for hvem gider at kigge forbi en blog der ikke længere bliver vedligeholdt?Alligevel har jeg kunnet se, at bloggen aldrig har været nede og skrabe bunden. Nogen af jer, har simpelthen været trofaste ud over det sædvanlige.

Samtidig har i været søde til at tage imod bloggen og jeg igen, siden ‘vi’ er vendt tilbage, både ved at besøge bloggen, og ved at kommenterer. Det varmer mit hjerte, at bloggen ikke er blevet helt glemt, trods misvedligeholdelsen af den. Tusind mange tak til bloggens søde følgere – i er guld værd <3

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Tak til mine søde læsere

    1. Tusind tak Kirsten :D <3 Det skal i hvert fald nok få! Jeg er glad for at være tilbage. Nu har jeg jo haft bloggen siden 2007, så det ville da være synd hvis den skulle forsvinde så pludseligt ^^,

    1. Tusind tak søde <3 Jeg er glad for at du hænger ved <3 Det er så herligt at se, at nogen af jer bare kommer tilbage igen og igen! Og jeg kommer jo også forbi din blog, ganske loyalt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.