Juleferien nærmer sig minsandten. Faktisk rammer den mig allerede på fredag kl. 11:45. Jeg har dog arbejde som skal passes, men når jeg får juleferie fra skole, får jeg alligevel frigivet en masse tid, som jeg kan bruge som jeg vil. Selvfølgelig skal der læses til eksamenen, arbejdet skal passes, og hestene skal passes, men jeg er faktisk allerede færdig med at købe, og indpakke julegaver, så jeg har altså også tid til at hygge mig og slappe af – og der er ikke noget jeg har mere lyst til denne juleferie, end at spille The Sims 4 ‘Nye venner‘.


Der er altså ikke noget mere hyggeligt, at sidde inde, mens det er koldt udenfor, og spille The Sims 4. Det er sådan lidt tradition for mig, tror jeg, at der skal spilles The Sims op til jul. Udvidelsen ‘Nye venner’, får også rigtig gode anmeldelser rundt omkring i blogland. Jeg er lidt misundelig, for denne juleferie, må jeg nøjes med grundspillet, for pengene er ikke lige til et nyt spil til mig selv, efter alle julegave indkøbene. Det er dog også bedre end ingenting – jeg skal nok finde ud af at hygge mig, nu hvor jeg i det mindste har tiden til det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Jeg spillede også sims engang – men det var den gang hvor sims 2 var nyt og hipt ;-)
  Jeg håber du får en hod juleferie :-)
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  1. admin says:

   Hihi, jeg bliver aldrig voksen ^^” Jeg tror jeg kan game for evigt XD
   Og tusind tak og i lige måde (hvis du har juleferie :) )

 2. Du kan godt glæde dig søde.. Det er en ved udvidelses pakke.. :P
  Jeg kunne ikke selv vente, måtte bare købe den.

  Hvad hedder du på origin, måske vi kan være venner der?
  Jeg hedder Jeakh :D

  Knus <3

  1. admin says:

   Ihhhh jeg har faktisk lige fået spillet XD Hahahahaha! Glæder mig SÅ meget til at få prøvet alle mulighederne igennem!
   Vi er allerede venner på origin ;) du er nemlig min eneste ven derinde XD haha

   1. Ha Ha.. Synes bare ikke jeg har set dit online.. men det kan der jo være mange grunde til. Jeg var også lidt i tvivl om om vi måske var det i forvejen da jeg skrev. Husker fandeme ikke særlig godt.. :P

    Du kan godt glæde dig til den nye udvidelse.. Jeg synes den er god. :D

    Knus <3

 3. […] Jeg er godt nok ret forkælet. Jeg nåede kun lige akkurat at pylre her på bloggen i går, over hvor ærgerligt det var, at jeg ikke havde råd til det nye Sims spil – ja og så havde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.