Siden overfaldet, har mit humør været en smule ustadigt. Egentlig er jeg for det meste glad. Der er heller ikke meget der skal til for at gøre mig glad, hvis jeg endelig skulle være endt i noget der ligner dårligt humør. Modsat kan der også pludselig ske et brat dyk i mit humør. For det meste er der en grund; men grunden kan være komplet latterlig. Som for eksempel i dag.

Normalt skriver jeg ikke blog når jeg er ked af det, eller i dårligt humør. Jeg tænker at det ikke er noget andre behøver at blive belemret med. Jeg har det dog sådan, at siden jeg har delt med bloggen, det faktum at jeg er gået igennem et overfald, og siden har måtte slås med søvnproblemer til følge, syntes jeg også kun det er naturligt, også at være ærlig omkring hvad følger det egentlig har haft for mig.

Så ja. Jeg har en rigtig dårlig dag i dag. Jeg er ked af det, og føler en indvendig uro, som hverken har kunne lade sig dæmpe af huslige pligter, træning, eller en middagslur. Mit dårlige humør kommer sig af, at jeg i en helt anden sammenhæng, stødte på et billede af min overfaldsmand på nettet i går aftes (efter en ellers dejlig dag). Det smadrede min søvn fuldkommen, da den har været præget af uro, og mareridt, hvilket har resulteret i, at jeg er meget træt og ugidelig i dag. Jeg er sikker på at mit humør nok skal nå at vende til det bedre inden dagen er omme – men lige nu, vil jeg bare tillade mig, at føle hvad jeg føler, og arbejde på at blive glad igen i dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Der skal være plads til de dårlige dage og så må de andre ting altså vente.
    Husk at skru ned for forventningerne på de dage og at det jo kun er en periode..
    Og så skal der mega meget selvforkælelse til.. det er det gode.. <3

    Krammer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.