Så er jeg gået i gang med projekt fyld klædeskab! Jeg har arbejdet hele morgnen med at tømme hele min side af klædeskabet, for at fylde de forskellige ting ind forfra, så de ikke bare væltede udover det hele.

733

Og jeg har åbenbart ekstremt meget tøj. Faktisk fyldte det hele sengen, og et par ikea-poser. Men for at være helt fair, så var der også en lille smule af Nickis tøj i mellem, og lidt håndklæder og sengetøj… Men ja – jeg er gået i gang med at lave to bunker udover det der skal fyldes i skabet; det som er så slidt at det skal smides væk, og det som er i fin stand, men som jeg ikke får bruger mere, som kan ryge ned i den nærmeste genbrugsbutik.

734

Der er allerede sket store fremskridt med tøjet! Jeg mangler kun en lille smule på sengen, som jeg ikke helt har regnet ud, hvor skal være endnu… Men det kan jeg tænke over, mens jeg er nede i byen og rende ærinder lige om et øjeblik.

735

Men klædeskabet er nu engang begyndt at tage form! Det ser allerede meget bedre ud, og det er dejligt at kunne have tøjet i skabet og ikke udenfor skabet… Men når jeg er færdig med at fylde tøjet ind i skabet er jeg langt fra færdig… Så er der også en masse andet gejl som der skal være plads til derinde… Og der er meget som skal sorteres i!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Wow. Det er meget tøj.

  1. admin says:

   Hahaha ja ^_^ … ej der er også sengetøj, lagner, og håndklæder i mellem ;)

 2. Hvis det kan trøste, så ligner mit klædeskab også altid et bombekrater. Hvilket mest er fordi der er alt for lidt plads. :S

  1. admin says:

   Hahaha ^_^ Jeg har et kæmpe skab – men vi har først lige fået det samlet helt færdig… Så må vi se om det hjælper ^_^”

 3. […] er jeg endelig ved at være færdig med projekt fyld klædeskabet. Det har så også bare taget stort set hele dagen. Men jeg har så også bare fået smidt rigtig […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.