IMG_4619
Den 25. tog Rene og jeg i biografen. Vi skulle egentlig have set “The Wolfpack”, men vi endte i stedet med at se den nyeste Star Wars film. Jeg er på ingen måde Star Wars fan, men jeg har da set alle filmene, forinden den nyeste, som vi netop har set. Jeg syntes faktisk den vi så i biografen i går, var rigtig underholdene – men det var nok på ingen måder en film som jeg ville have nydt at se i ligeså høj grad, nogen som helst andre steder, end i biografen. En god biograffilm er det altså.

IMG_4621
Efter biografturen, kørte vi nordpå. Vi ankom ved Renes forældre omkring klokken 00:30. Renes mor arbejder aftenvagter, så hun var netop kommet hjem 30 minutter forinden, så det passede meget godt. Vi endte alle sammen først med at komme i seng omkring klokken 02:00, hvilket da også resulterede i at vi sov længe i dag.

Dagen i dag er blevet brugt hos Renes forældre. Vi har spillet spil, set fodbold, spist god mad (og masser af slik!), og i det hele taget bare julehygget. Vi kørte først hjem af omkring klokken 19:30. Resten af aftenen bliver brugt på sofaen herhjemme; lige nu er det Home Alone 3, som kører i tv’et.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Glæder os til at se jer imorgen ❤️

  1. admin says:

   Vi glæder os også rigtig meget til at komme ❤️

 2. Jeg tog også med kæresten i sidste uge for at se Star Wars og det var faktisk en okay film. Jeg er slet ikke til de univers, men synes alligevel det var en god film.

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja det var det nemlig :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.