Som overskriften beskriver, så gør foråret endelig sit indryk. I hvert fald i min lejlighed. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er fuldstændig pjattet med pynt der på den ene eller anden måde minder mig om naturen, og derfor er det formentlig heller ikke nogen overraskelse for nogen, at jeg længe gerne har ville have et wallsticker som netop har et motiv der forstiller noget fra naturen. Endelig har jeg fået det! En skøn forårsgren, som ligner en gren fra et japansk kirsebærtræ (kan det blive mere mig, eller hvad?).

dp_-_08178_-_1

Grenens farver er virkelig flotte og rolige. Jeg ville tro, at det netop er den type wallsticker, som ville kunne passe ind i et hvilket som helst hjem. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at det passer ind i min lejlighed, fyldt med pastelfarver.

IMG_5087_Fotor

Jeg har endnu ikke fået sat mit nye wallsticker op. Jeg er endnu ikke helt sikker på hvor jeg vil have den hængende (men når den kommer op, kommer billederne også på bloggen!). Jeg er dog fortrøstningsfuld, omkring at skulle sætte den op, for selvom det er et relativt stort wallsticker, med mange detaljer, så er der en rigtig fin lille guide med. På guiden kan man se hvor hver enkelt gren/blad/blomst skal placeres, og hvert element er nummereret herefter; virkelig smart!

Jeg glæder mig til at sætte min forårsgren op i lejligheden. Den kommer til at skabe sådan en hyggelig forårsstemning!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvor er den bare fin, glæder mig til at se hvor du skal ha den op.. :D

    Knus <3

    1. admin says:

      Jeg glæder mig også til at få den op :D Jeg tror den kommer til at passe rigtig godt ind, herhjemme <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.