am-i-falling
Efter at have været i praktik fra 7:00 til 15:15, for derefter at drøne ud på mit arbejde i Føtex hvor jeg havde vagt fra 15:45 til 21:15, med i alt omkring 30 minutters pause i løbet af hele dagen – ja så føler jeg mig ret smadret! Men det har været en rigtig god dag. Især i praktikken. Her fik jeg nemlig afprøvet en masse nye instrumentelle procedure. Jeg kan virkelig mærke at det bliver et godt og spændene praktikforløb.

Jeg er nu på vej tidligt i seng… Så jeg kan arbejde hele weekenden. Og passe min staldvagt ved siden af. Jeg glæder mig nu altså alligevel til onsdag, som bliver min næste fridag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.