Valentinsdag <3

IMG_4907
Jeg har fået blomster. Jeg føler mig ret så heldig! De er smukke! Jeg har egentlig altid været lidt imod valentinsdag, og plejer derfor ikke at gøre noget ud af det. Jeg har altid tænkt; “Puha! Sådan noget kommercielt fis, som bare er skabt for at tømme vores lommer, og købe ind af gaver, blomster og chokolade”, men så slog det mig! Valentinsdag er vel hvad vi gør det til? Derfor har jeg i år gjort op med min foragt overfor valentinsdag, og købt lidt chokolade til Rene, og brugt hele eftermiddagen sammen med ham, for det er hvad jeg syntes er en god måde at “fejre” valentinsdag på. At jeg selv endte med at få blomster kom fuldstændig uventet, da Rene engang havde sagt han heller ikke anså valentinsdag for at være noget man skulle gå op i. Men man er vel lidt forkælet, ikke sandt?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Valentinsdag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.