Første dag i praktikken


Jeg har i dag haft min første rigtige dag i den nye praktik. Den første dag, ud af de næste knap 20 uger. Wow. Heldigvis var mit førstehåndsindtryk rigtig godt! Jeg er SÅ glad for afdelingen, og mine nye “kollegaer”. Der er virkelig en god stemning indbyrdes på afdelingen, og trods der er travlt, udstråler hver enkel medarbejder overskud. Der er sammenhold, lige fra lægerne, til rengøringspersonalet. Det er virkelig lækkert at se! Jeg glæder mig allerede til at få en masse ud af praktikken, og drage en masse god erfaring fra de garvede sygeplejersker, som er er der.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.