I går var Rene og jeg oppe og besøge hans forældre. Det var som altid, super hyggeligt. Vi fik lækker mad på deres grill, og fik snakket en masse. Det er altid dejligt at komme op nordpå, hvor de bor. Udover det gode selvskab, er det bestemt heller ikke et minus, at de bor i dejlige omgivelser, med masser af natur. De har blandt andet en rigtig fin have, med pyntegenstande, blomster, og planter. Faktisk var vi så heldige, at få et lille stykke af haven med hjem i form af en fin buket blomster.

IMG_5305

Jeg har altid sagt, at jeg ville have en spiselig have – men jeg tror faktisk efterhånden jeg har ændret mening. Når jeg engang skal have min egen have, tror jeg også jeg vil have lidt blomster. Bare så man engang i mellem kan samle ind til en lille buket. Det er nu hyggeligt at kunne slæbe en lille buket med sig ind, og så gør det bestemt heller ikke noget, at den er gratis. Det kan jo godt være halvdyrt når man skal ud og købe blomster i diverse butikker. Der er også bare noget charmerende ved hjemmeplukkede buketter, ikke?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Trine says:

  Når du når så langt kan det være det vil være lige så dejligt også at sidde i haven og nyde blomsterne i deres element, mens blomsterbier og sommerfugle flakser lidt rundt omkring og brummer. :) Jeg havde en have engang, med disse lyserøde dværg roser og andet godt. Når vi havde gæster fyldte jeg en ciseleret glasskål med vand, smed nogle blomsterhoveder fra roserne og blade fra andre blomster i sammen med nogle flydelys. Det var rigtig smukt og hyggeligt på bordet som dekoration og udebelysning som det blev mørkere. :)

  1. admin says:

   Det har du ret i! Foruden blomsterbiernes brummen ^^” Af uransagelige årsager, er jeg skrækslagen for bier, hvepse, osv… Ikke i en grad at jeg ikke syntes de skal være til, for jeg forstår udmærket vigtigheden af dem – men bare ikke i nærheden af mig!

   Og hvor lyder det bare fint med dekorationen :D <3 Jeg bliver helt inspireret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.