IMG_5288_Fotor
Så er der kommet gang i mine jordbærplanter! De sidste to dage har der været ét jordbær klar, til at blive plukket, pr. dag, og lige nu hænger der 2-3 stks ude på planten, som formentlig er klar til at blive plukket i morgen. Indtil videre er det kun den ene sort jordbær, der er begyndt at give bær. Der er planten kaldet Sonata, som skulle give ‘kæmpe jordbær’, som er blevet yderst aktiv. Jordbærrene er også virkelig store, og jeg havde faktisk troet, at de ikke ville have meget smag når de var så store – men det har de! De smager virkelig lækre! De er dejligt søde. Så den sort jordbær kan i hvert fald godt anbefales, og de trives altså fint i en altankasse, fremfor en have, selvom man kunne have frygtet pladsen ville blive for trang til de relativt store planter.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.