uddannet


Jeg havde jo lovet at jeg havde en masse gode nyheder! Jeg ville vente til jeg havde bestået min sidste eksamen (i går), før jeg delte det herinde. Men jeg er NU sygeplejerske! Det er helt fantastisk! Efter 3,5 år er jeg blevet sygeplejerske. Rigtig sygeplejerske! Og hvad endnu bedre er, så har jeg allerede fundet ansættelse. Faktisk er jeg så heldig at have fået en fastansættelse (på fuldtid – 37 timer!), på infektionsmedicinsk afdeling! En afdeling jeg har været i praktik på, på modul 11, og 12 – og siden har vikarieret på. En afdeling hvor jeg syntes specialet er vildt spændene, og hvor jeg syntes kollegaerne er helt fantastiske. Jeg kunne slet ikke være mere glad!

Det var så dejligt at have hele min familie (og barndomsveninde, Sarah), til at fejre mig, da jeg kom ud fra eksaminationen! Og hold da op! Jeg har simpelthen fået SÅ mange blomster, og gaver. Hvor er det dejligt at føle, at de alle er stolte af mig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Tillykke! Ej hvor er det fedt Simone! Så sejt at se 3,5 års hårdt arbejde (i små glimt) endelig bærer frugt! :) WOW :D

  2. […] Læs også: Jeg er sygeplejerske! […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.