IMG_1657

IMG_1659

I dag har været i selvforkælelsens tegn. Det har betyder en lækker hjemmebagt grovbolle (fra Bøjes mor), og en lækker smoothie af div. gule frugter, til morgenmad. Desuden har lavet ting jeg har haft lyst til – blandt andet har jeg været ude og ride. Desuden har der indtil videre været mega overskud på kontoen, jeg har nemlig tænkt lidt fremad, og købt en hel kylling. Så har jeg mad til 2-3 dage, og så behøver jeg ikke tænke over det, de næste par dage hvor jeg skal arbejde en del, og i det hele taget får ret travlt.

I går så jeg en ret så fantastisk film. The Cold Lands, hed den. Virkelig god. Den havde ikke rigtig nogen retning, og ej heller nogen konkret slutning, men den var bare fantastisk. Det er svært at sætte ord på hvorfor. Det er bare sådan en man er nødt til at se. Derudover har jeg også haft tid til at se en fim i dag. It felt like love. Den var ret god – men ikke i nærheden af, The Cold Lands. Næste film på liste, som jeg skal hygge med her i eftermiddag/aften bliver 6 Souls. Jeg tror måske jeg har set den før, men så må jeg bare finde en anden hvis det er tilfældet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.