Jeg knokler med, at få fornyet bloggen en smule. Det nuværende design har været på bloggen siden maj 2014, og selvom jeg ikke har kigget så meget på det i år 2017, er jeg ved at være sindssyg af at se på det, for at være helt ærlig!

Jeg ved stadig ikke helt hvad vej jeg vil gå med designet. Jeg tænker stadig det skal være et klassisk design med header, content, sidebar (hø. sidig igen), og en footer. Jeg regner med at lave noget simpelt, og alsidigt. Noget man kan holde ud til at se på i længere tid af gangen, men som stadig er ‘mig’.

Jeg er stadig meget i tvivl om hvilke farver jeg vil have. Det eneste jeg er sikker på er at det ikke bliver sort/hvid. Derudover vil jeg forsøge at begrænse mig med farveintensiteten. Det layout siden har nu, er ret voldsomt i farverne, og selvom jeg var pjattet med det i 2014, så bliver det som sagt lidt hårdt at se på i flere år.
Jeg har rodet lidt rundt med lidt forskellige farvekombinationer, og tror efterhånden jeg har fået det reduceret til 6 forskellige jeg bare lige skal have valgt i mellem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Trine says:

    Det bliver spændende. Jeg kan godt lide de to øverste. Jeg kan mindst lide den med sort og mørkegrøn i, de virker så hårde sammen. Men jeg ved også , at uanset hvad du vælger vil det blive flot at kigge på. Inden længe er det forår og lyset bryder frem, det er nok derfor jeg skyer det mørke nu, for normalt kan jeg da godt lide sort og flaskegrøn. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på.

  2. Jeg har købt mig et på Etsy ☺️ Kan sagtens kode – gider bare ikke pt. Og der er en på etsy der laver nogle fede enkle designs til ok penge.

  3. Mor says:

    Den øverste til højre

  4. Tak og i lige måde :-)

    Det er hvis denne her :-) https://wordpress.org/plugins/instagram-slider-widget/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.