Når nu man ikke kan sove

IMG_5309_Fotor


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ofte har store søvnproblemer. Nogle nætter er værre end andre. Sommetider er nætterne så slemme, at jeg bliver ramt af en rastløshed, som bare ikke vil forlade min krop, medmindre, jeg udtrætter den til det ekstreme. Det betyder typisk at jeg er nødt til at løbe/gå en tur, ud i mørket. Heldigvis er Aalborg ret smuk om natten, nu hvor det nu skal være.

Det er heldigvis heller ikke så skummelt at gå alene om sommeren. Det bliver aldrig helt mørkt. Det ændre dog ikke på, at jeg altså går med nøglen i mellem knoerne (… for det virker åbenbart: x)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Når nu man ikke kan sove

 1. Hej Simone!

  Vi leder efter personer med søvnproblemer til vores program i morgen. Det går kort sagt ud på, at næsten hver 10. dansker sover for lidt. Vi har en søvnekspert i studiet, der giver gode råd og efterfølgende ser vi på gadgets, der kan afhjælpe søvnproblemer. Hvis du er interesseret i at medvirke, så ring på: (censureret af administrator). Venlig hilsen journalist Henrik Mundbjerg, Go’morgen Danmark TV 2

  1. Hej Henrik,
   Jeg er meget taknemlig for tilbuddet, men må desværre takke nej, da jeg ganske enkelt ikke har tid/mulighed/ressourcer til at komme til jeres studie.
   Jeg er dog glad for at hører at der sættes fokus på problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.