Dagens udfordring i den blog challenge, som jeg er i gang med, er at liste min dag op. Det kan godt være lidt trivielt når man ligger hjemme og er sygemeldt med en skade, som begrænser en i det omfang, som min skade begrænser mig. Alligevel laver jeg da lidt, so here we go.

 • Jeg vågnede egentlig kl. 07:00, men besluttede mig for at sove videre, og stod først op lidt over klokken 08:00.
  • Jeg prøver at stå relativt tidligt op hver morgen, for at bibeholde en nogenlunde normal døgnrytme, selvom jeg er hjemme. Det kan være meget fristende at sove længe, da dagen ellers kan blive meget, meget lang, men fordelene ved at holde fast i døgnrytmen overgår vidst fordelene ved at sove længe.
 • Jeg ringede og snakkede med min chef omkring hvordan jeg havde det nu hvor jeg havde været sygemeldt knap en uge, hvor mit ben havde fået den ro som det trængte til, og hvad planen fremadrettet var.
  • Jeg har en aftale med min chef om, at vi snakker sammen hver uge. Det er rart vide man ikke er gemt helt væk i glemmebogen, bare fordi man er sygemeldt. Jeg har verdens bedste chef, og jeg føler virkelig at hun er parat til at hjælpe mig tilbage på arbejdet på en god måde, så mit ben ikke bliver mere smadret end det er.
 • Morgenmaden var ikke noget særligt. En kop te og en portion skyr, alt i mens jeg lå og så lidt tv.
  • Man må sige at jeg virkelig får set noget tv disse dage. Der er ikke ret meget man kan gøre liggende, med benet oppe, og i sidste uge havde jeg også lidt krise rent psykisk over, at skulle være sygemeldt, og være hjemme, hvor jeg slet ikke magtede at give mig til noget. Jeg har dog fået nyt håb nu hvor jeg kan mærke at det rent faktisk virker(!), og der ikke er alt for lange udsigter til at jeg skal ses af ortopædkirurgerne.
 • Jeg lavede en liste over emner jeg vil læse op på i denne uge, som kan gavne mine teoretiske færdigheder som sygeplejerske.
  • I denne uge bliver det primært basal mikrobiologi, og de mest gængse infektionssygdomme, som jeg vil genopfriske. Det er altid godt at opdaterer sig, selvom det er et emne man er habil i.
 • Det endte med at jeg læste i min bog om mikrobiologi on/off i omkring 2 timer, og brugte lidt tid på at finde et par spændene artikler, som jeg vil læse i aften eller i morgen.
  • Det er utroligt hvor meget mere spændene det pludselig er at læse i bogen, når det ikke er noget man gør fordi det er ens lektier, men fordi det er noget der interesserer en (men mikrobiologi var nu også en af mine store interesser da jeg studerede). Jeg måtte dog holde mange pauser mens jeg læste. Det kan være svært at koncentrer sig når man har pokkers ondt – men samtidig virkede det også lettere afledende fra smerterne, at lave noget der krævede mere hjerneaktivitet end at se tv.
 • Så lavede jeg en madplan for denne uge.
  • Det er selvsagt Rene der står for indkøb, og madlavningen for tiden, men jeg har lovet at hjælpe med at finde på, hvad vi skal have i løbet af ugen. Det betyder også at Rene kan handle ind til hele ugen, og stille fx. kartofler frem, som jeg kan ligge og skrælle (Jeps – det er testet man kan godt ligge og skrælle kartofler) i løbet af dagen, så jeg da i det mindste hjælper lidt til herhjemme.
 • Jeg tog mig et hvil, og så lidt tv, indtil Rene kom hjem.
  • Det er helt utroligt, men jeg føler mig konstant udmattet, selvom jeg slet ikke foretager mig noget. Jeg tror tildels det er på grund af smerterne i benet, og til dels, fordi jeg simpelthen – ja – ikke laver noget… Og så faldt jeg i søvn, efter at have været nødt til at tage en af de stærkere smertestillende, fordi jeg lavede en eller anden dum bevægelse, da jeg rejste mig for at gå på toilettet.
 • … Og så er vi kommet til nu.
  • Rene er taget ned til byen for at kigge på min fødselsdagsgave (ihh!), og jeg ligger bare og giver mit ben ro. Der er ikke rigtig nogle planer for i aften. Vi skal bare have rugbrødsmadder til aftensmad, så der er heller ikke nogen prepping jeg kan/skal ordne. Resten af aftenen står bare på hygge med Rene, når han kommer hjem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.