I dag fylder Microcut.dk 11 år. Jeg startede bloggen da jeg var 16 år gammel. I dag er jeg 27 år. Det er fuldstændig vanvittigt at tænke på, at  jeg har haft mit eget lille hjørne af internettet i så mange år. Mit eget lille private frirum, hvor jeg har kunne dele mine tanker, følelser, oplevelser, rejser, og meget meget mere, i 11 år.

Der er sket meget på de 11 år jeg har haft bloggen. Både her på hjemmesiden, og i mit liv i det hele taget. Jeg kan næsten syntes det er pinligt at læse tilbage i de gamle indlæg, da jeg ofte tænker ‘var jeg virkelig sådan?’, eller ‘tænkte jeg virkelig sådan om tingene?’, men samtidig er det også helt fantastisk at have et udklip af mit liv, som jeg altid kan se tilbage på. Det er fantastisk at tænke på, at jeg har 11 års blogindlæg (sommetider daglige indlæg, og sommetider mere sporadisk antal over en måned), som jeg kan hive frem, hvis jeg har lyst til at se tilbage på hvordan mit liv, og ikke mindst jeg selv som person, har udviklet sig.

Det er blevet til intet mindre end 1.609 indlæg (og så mangler jeg stadig at flytte 3 års blogindlæg fra det gamle blogarkiv, over i det nye, så de er ikke talt med endnu). Jeg glæder mig til at skrive mange flere indlæg, om hvordan mit liv udarter sig. Min egen lille, hudløst ærlige, fortælling her på nettet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Trine says:

  Stort tillykke til Microcut.

  1. Tusind tak :D <3

 2. Tillykke! Der er sket meget siden den gamle ridesiden.dk (eller hvad den nu hed) ?

  1. Hahahaha ja! Og Webbyen.dk inden det XD…. Tiden flyver!

 3. 11 år :D hvor er det vildt! Tillykke med det ;)

  1. Tusind tak <3 tænk, pludselig er der gået 11 år ^^"

 4. Tillykke med bedriften, det er virkelig flot! :)

  1. Tusind tak ? jeg er også utrolig glad for at jeg har holdt ved så længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.