For første gang i meget, meget lang tid, har jeg skriveblokade. Normalt når det bliver stille på bloggen er det ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om, men fordi jeg ikke føler jeg har tiden til at sætte mig ned og skrive det jeg nu engang gerne vil skrive. Lige nu mangler jeg ikke tid. Selvom jeg hver dag kan mere og mere, er jeg fortsat så tilpas begrænset af mit dumme ben, at jeg bruger rigtig meget tid på min sofa; så ja, tid er der nok af. Jeg ved ganske enkelt bare ikke hvad jeg skal skrive om, og når jeg syntes jeg får en idé, ved jeg ikke hvordan jeg skal formulerer mig i de enkelte indlæg.

Måske er det netop fordi jeg mangler input i min hverdag. Det eneste jeg oplever fortiden er jo mit arbejde, og min sofa. Det er også begrænset hvor meget spændene jeg kan skrive om min sofa, og det er ofte svært at skrive om noget fra mit arbejde, fordi jeg ikke vil risikerer at bryde min tavshedspligt – og fordi jeg syntes emnet generelt er meget tungt fortiden med de massive overbelægninger på sygehusene, og den forestående (mulige) konflikt.

Hvis du, som læser, har nogle idéer til hvad du godt kunne tænke dig at læse om på bloggen, så skriv endelig til mig. Jeg tager også imod gode råd fra andre bloggere, omkring hvordan de kom over deres skriveblokade, med kyshånd. Al inspiration er generelt bare kærkommen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Åh hvor jeg kender det.. Nogen gange så synes jeg også bare jeg snakker om det samme og det samme på bloggen. Og det er ikke fordi jeg synes besøgs tallene svinder, men synes så heller ikke det stiger. Men vil jo også gerne snakke om noget, andre gerne vil læse om, men hvad vil folk gerne læse. Jeg er selv blank,… Så er ikke til megen hjælp.

    1. Det er rart at høre at jeg ikke er den eneste ^_^
      Typisk blogger jeg jo om, hvad der lige optager mit liv for tiden… Men når mit liv pludselig er ret meget i stilstand pga. det dumme ben, ja så kan det være svært at finde på noget spændene og skrive – for ja, ellers bliver det jo bare det samme igen og igen, og lige nu minder mine indlæg mest om en klagesang, og det gider jeg heller ikke rigtig ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.