Min fødselsdag!

I dag er det min fødselsdag! Og jeg er blevet fejret på bedste manér med god morgenmad, slik, gaver, god aftensmad, og i det hele taget godt selskab! Der har været mange som har ønsket mig tillykke, og jeg er bare så utrolig taknemlig over at der er så mange som giver sig et halvt minut til at sende mig en besked det ene eller det andet sted – noget jeg selv kunne være bedre til.

Det føles dejligt at have fødselsdag når der er så mange søde mennesker, til at gøre dagen helt speciel! Jeg vil forsøge at ligge lige så stor energi i at glæde de folk som er omkring mig – for gud hvor de fortjener det <3

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

18 thoughts on “Min fødselsdag!

    1. TUSIND TAK :D <3
      Det var bare en rigtig skøn dag ^_^ masser af god mad, masser af søde mennesker, og masser af gode gaver :D

    1. TUSIND TAK :D <3
      Forsinket tillykker er altid gode ;) Så kan man trække lidt af fødselsdags-magien lidt længere ;) hihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.