I dag er det min fødselsdag! Og jeg er blevet fejret på bedste manér med god morgenmad, slik, gaver, god aftensmad, og i det hele taget godt selskab! Der har været mange som har ønsket mig tillykke, og jeg er bare så utrolig taknemlig over at der er så mange som giver sig et halvt minut til at sende mig en besked det ene eller det andet sted – noget jeg selv kunne være bedre til.

Det føles dejligt at have fødselsdag når der er så mange søde mennesker, til at gøre dagen helt speciel! Jeg vil forsøge at ligge lige så stor energi i at glæde de folk som er omkring mig – for gud hvor de fortjener det <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(18) Comments

 1. Tillykke med fødselsdagen søde :-)

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3

 2. Lyder til du har haft en skøn dag.

  Håber det næste år bliver lige så godt ♥︎

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3
   Håber jeg også ^_^

 3. Stort tillykke! Håber din dag har været skøn :)

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3
   Det var den helt sikkert :D

 4. Stort tillykke med fødselsdagen! :-)

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3

 5. STORT tillykke. :D

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3

 6. Tillykke med fødseldagen.. lidt forsinket.. ;)
  Lyder til du har haft en super skøn dag.. Lækkert..

  Knus.. <3

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3
   Det var bare en rigtig skøn dag ^_^ masser af god mad, masser af søde mennesker, og masser af gode gaver :D

 7. Åh et forsinket tillykke herfra! Jeg håber din dag var helt fødselsdagsperfekt :’)

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3
   ALTID bedre sent end aldrig :D

 8. Tillykke!

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3

 9. Kæmpe stort forsinket tillykke!! :D

  1. admin says:

   TUSIND TAK :D <3
   Forsinket tillykker er altid gode ;) Så kan man trække lidt af fødselsdags-magien lidt længere ;) hihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.