Jeg har fået den skønneste buket ‘bare fordi’-blomster af Rene i går. Jeg elsker simpelthen gule blomster (og blomster i det hele taget), og i går fik jeg så en skøn buket gule roser af Rene, helt uden grund. Jeg føler mig heldig.
Jeg har haft en helt fantastisk weekend – ikke kun fordi jeg har fået skønne roser, men det er da helt klart et kæmpe plus til smilekassen – men mest fordi jeg har haft overskud hvad angår mit ellers dumme ben, og fordi jeg har haft en masse dejlige timer sammen med Rene. Og ja; så er foråret kommet, og solen skinner, så hvordan kan man næsten være andet end at være glad?

I dag skal vi ud og kigge på et hus. Jeg er noget spændt på om det er noget. Jeg tør næsten ikke håbe inden vi tager afsted mere. Vi har været forbi og set huset på afstand, og det ser ud til at ligge på en dejlig grund, i et smukt område, så det er da lovende. Rene siger, at han har en god fornemmelse omkring huset. Det er spændene om det er noget for os.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.