Rolig dag i Naha, Okinawa

I går tog vi den bare helt med ro. Vi gik en formiddagstur ned igennem byen, som adskiller sig en del ved de øvrige byer vi har været i. Selvom den også er meget stor (hovedstaden af Okinawa øerne), så er der knapt så meget liv og aktivitet alle vegne, som vi oplevede de andre steder. Der var en del trafik, men ikke nær så mange fodgængere og cyklister og de fleste bygninger udgjordes af boligblokke og bygninger uden tydeligt formål. Butikker og restauranter var var ikke meget af. Dog havde vi dog en af vore trofaste ‘Family Mart’ kæde-kiosker tæt ved hotellet, som vi kunne forsyne os hos.

Vi drog en tur til en gade kaldet Tsuboya Pottery Street, som var en lille gågade med en masse fine selvstændige keramik forretninger, hvor folk solgte hjemmelavede skåle, kopper, fade og diverse lerfigurer. Især en karakteristisk løvefigur var populær og kan eftersigende holde onde ånder væk fra den bolig den vogter. Denne figur stod også i fuld format flere steder i byen.

image

På denne gade fandt vi en lille bitte, ekstremt hyggelig cafe, som vi både spiste frokost og senere fik kaffe og dessert på. Den var drevet af tre virkelig søde unge piger, virkelig fint indrettet og med mega flotte anretninger i fint lokalt keramik service!imageimage

Herefter gik vi lidt rundt i byen og faldt over en bøger og papir-butik vi spenderede flere timer i. Der var alt hvad hjertet kunne begære af fine notesbøger, dagbøger, tusser, penalhuse, klistermærker, post-its osv.

Herefter drog vi tilbage til hotellet, hvor vi fik styr på de sidste ting angående afrejsen til Ishigaki i dag. Vi har fået arrangeret at vi kan efterlade vores (efterhånden EKSTREMT) store tasker her, så vi kan nøjes med at have en håndbagage rygsæk med til badeøen.

Vi glæder os rigtig meget til at komme til Ishigaki og få alvor få glæde af det varme vejr med noget strand og badning!

Written by

7   Posts

Barndoms veninde til Simone. Rejsemakker til Japan i 2015. Gæsteblogger på microcut.dk
View All Posts

4 thoughts on “Rolig dag i Naha, Okinawa

  1. Gosh, for en spændenden tur I er på. Tusind tak for postkortet, hvor ser I søde og glade ud, dejligt. Fortsat god tur.
    Knus Bente og far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.