461

You give lemons life! … Men spøg til side! Det er virkelig rigtigt, at når man har en nej-dag, må man tage ja-hatten på, så det hele kommer til at se lidt lysere ud.

Da jeg vågnede i morges havde jeg ikke lyst og overskud til noget. Jeg var lidt småtrist, og syntes ikke rigtig at tingene ville gå op. Det forstyrrede min søvn i nat, og gjorde egentlig bare det hele endnu værre. Det var så svært at komme op i morges. Men så tog jeg mig sammen! Jeg kastede mig selv ud på cyklen, og trampede i pedalerne, indtil jeg havde tilbagelagt de 6.5 km fra min lejlighed, og ud til stalden… Og hvor var det godt at jeg gjorde det. Det vendte hele dagen rundt; og nu er det en ja-dag :D

462

Largo var en rigtig engel under longeringen i dag. Og han nød også at komme ind og blive striglet – og få et lille måltid efter dagens træning. Allerede da jeg mærkede hans bløde pels under min hånd, da jeg hentede ham på folden, skinnede solen en lille smule mere.

463

Jeg nåede også ud og ride i det smukke vejr, inden vinden for alvor tog til. Der var rigtig dejlig solskin, og Lady nødt at komme afsted.

Nu sidder jeg så bare og venter på at Camilla fra min klasse kommer. Vi skal hygge med film, og pizza :D Det har jeg glædet mig rigtig meget til, så det er godt at mit humør er blevet godt igen, inden hun kommer!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Yay for ja dage!

  Det er vidunderligt hvad det kan gøre for ens mentale tilstand at man bare kommer af sted. For når man først er af sted som kommer de gode ting stille og roligt.

  Håber I får en god aften!

  1. admin says:

   Vi havde bare en SUPER hyggelig dag ^_^
   Men ja – det virker næsten altid at komme afsted! Det er jo bare desværre ikke altid man kan overskue det, hvis man virkelig har en træls dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.