Endelig har jeg en fridag i morgen! Jeg har ikke haft en eneste fridag siden jeg kom hjem fra DreamHack. Var jo nødt til at bytte nogle vagter for at kunne have så mange samlet dage fri. Men nu er den her lige straks. Jeg har lige en aftenvagt i aften, som jeg skal igennem, og så har jeg én fridag, inden det går løs igen.

Jeg glæder mig til i morgen. Ikke kun fordi jeg har en fridag – men også fordi Rene og jeg skal ud og kigge på et hus, som vi måske tænker kunne være noget. Det er længe siden vi har fundet noget der matcher vores drømme, og som er i en prisklasse, som vi kan betale. Det ligger ikke syd for fjorden, som vi egentlig helst ville, men tilgengæld ligger det tæt på skov, og ser ud til at have nogle rigtig dejlige naturområder generelt. Jeg er lidt spændt.

Nu er vi efterhånden blevet skuffet mange gange, men derfor vil jeg nu alligevel håbe at følelsen er her denne gang. At det bare er det rette sted… Og at det ikke viser sig at være et sminket lig, som mange af de huse vi har været ude og se, desværre har vidst sig at være. Kryds fingre for os!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.