Puha. Så er der gået endnu en uge. Det er gået godt med at komme tilbage til den sunde livsstil efter min ret så usunde tur til DreamHack. I går var dog en undtagelse. Jeg var til studentergilde, hvor jeg tillod mig at spise hvad der blev serveret af div. lækkerier. Resultatet for ugen er dog alligevel rigtig fint, – 2 kg.

Jeg er rigtig glad for at jeg nu har passeret mit første delmål, som var en vægt på 78 kg. Grunden til at netop denne vægt betød noget for mig, var at jeg ville have tabt de første 10 kg (og lidt til). Mit næste mini delmål ville have været 77,4 kg, som jeg lige netop også er nået forbi. Grunden til dette ligeledes var et mål for mig er, at 77,4 kg er det maksimale jeg nogensinde har vejet før min skade. Der er lidt længere til mit 3. delmål på 69kg. -8,3 kg til mit næste delmål. -8,3 kg til jeg ifølge BMI skalaen kan kalde mig ‘normalvægtig’ igen.

Da jeg for knap 2 måneder siden, begyndte at tænke lidt over hvad jeg stoppede i hovedet, følte jeg at jeg sultede hele tiden. Denne fornemmelse er da heldigvis ved at forsvinde, i takt med at min mave har vænnet sig til de mere almindelige portioner, og jeg træffer nogle mere fornuftige og mættende valg. Jeg syntes fortsat det er hårdt at øge mit proteinindtag, men jeg er da begyndt at kaste mig ud i flere opskrifter der indeholder div. bønner, linser osv.

Psykisk køre jeg stadig i den samme rille. Selvom jeg nu har tabt 11,4 kg, syntes jeg ikke jeg kan se forskel, som jeg kunne lige i starten. Da jeg havde tabt de første 5 kg, syntes jeg det var tydeligt i ansigtet, omkring mine kraveben, og på ryggen. Nu syntes jeg bare at jeg bliver ved med at ligne den samme blop i spejlet, som jeg hele tiden har gjort. Det har altid været mit problem. Uanset hvor slank jeg har været, har jeg altid set en stor skumfidus/blåhval (kald det hvad du vil) når jeg kiggede mig selv i spejlet. Ikke ligefrem motiverende. Jeg tror især at det har stor betydning, for mit selvbillede, at jeg ikke træner samtidig. Havde jeg trænet havde det nok været nemmere at se en positiv udvikling hvad angår fysikken… Eller måske ville jeg fortsat være mindst lige så blind overfor eventuelle kropslige forandringer af positiv karakter.

Det gav dog lidt et selvtillidsboost at en kollega jeg sjældent ser (fordi hun udelukkende arbejder aftenvagter, og jeg primært arbejder dag- og nat), spurgte mig om jeg ikke havde tabt mig en del.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgFre d. 01/6: 81,9 kg (- 0,7 kg)Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 06/5: 86,4 kg (-2,3 kg)Fre d. 08/6: 80 kg (- 1,9 kg)Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg)Tors d. 14/6: 79,4 kg (- 0,6 kg)Uge 12: XX kg (- XX kg)
Fre d. 18/5: 84 kg (- 0,9 kg)Fre d. 22/6: 79,3 kg (- 0,1 kg)Uge 13: XX kg (- XX kg)
Fre d. 25/5: 82,6 kg (- 1,4 kg)Fre d. 29/6: 77,3 kg (- 2,0 kg)Samlet vægttab: – 11,4 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.