Vi rejser alligevel

Rene og jeg har bestil en rejse. Eller rettere vi har kun bestilt flybilletter tur/retur. Egentlig skulle vi ikke have været på ferie i år, da jeg har så mange problemer med mit ben, og vi havde egentlig også forventet at vi denne sommer ville finde vores kommende hus. Vi har ikke fundet noget hus, og jeg ved ikke om mit ben nogensinde bliver bedre, hvorfor vi har bestemt os for at rejse alligevel! Selvfølgelig med hensynstagen til benet.

Jeg trænger til luftforandring! Jeg har det sidste stykke tid været både ked af det og vred. Egentlig fordi vi havde fundet et hus, men forhandlingerne gik total i vasken. Jeg orker næsten ikke at komme nærmere ind på det, for jeg bliver bare i så dårligt humør af at tænke på det. Jeg trænger til at komme væk, og få det hus vi troede var vores drømmehus ud af hovedet igen!


Hvor vores rejse så går hen, må I vente med at høre til en anden god gang, men jeg kan afsløre at vi skal flyve langt, og at jeg glæder mig som et lille barn. Jeg vil gerne skrive et ordentlig indlæg omkring vores forstående rejse en af de nærmeste dage. Jeg syntes trods alt det fortjener sit helt eget indlæg, uden nogen former for brok over huskiggeri.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Vi rejser alligevel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.