Jeg er i gang med at formulerer mine håb, ønsker, drømme og forsætter for det nye år, og er nu kommer til indlæg nummer 3 herom. Denne gang handler det mere om held end forstand, nemlig jagten på drømmehuset.

Læs også: Mine ønsker for år 2019 #1 Den der om vægten

Det var vidst i 2017 at jagten på drømmehuset egentlig startede, men først i 2018 den rigtig tog fart. Vi har været ude og se uendelige mange huse i 2018 – i særdeleshed i sommerperioden, da der her virkelig kom mange huse til salg. Faktisk troede vi også at 2018 blev året vi ville få vores drømmehus, for vi nåede faktisk at forhandle om et hus der havde stort set alt hvad vi drømte om. Desværre endte huset ikke med at blive vores, og sidenhen har vi ikke fundet det rette sted for os.

Læs også: Mine ønsker for år 2019 #2 Håb for det dumme ben?

Det betyder dog ikke at vi har mistet håbet, eller drømmen for den sags skyld, om at finde drømmehuset! Vi håber og tror på, at 2019 kunne være året hvor huset dukker op, og vi bliver husejere.

Dog har vi lavet en back-up plan hvis det ikke sker; så gentager vi nemlig bare vores succes fra sidste år, som også kom sig af at vi ikke havde fundet drømmehuset – så bestiller vi nemlig bare en rejse til asien igen! En rejse vi ikke ville have råd til, hvis vi sad som nye husejere. Dog må jeg indrømme, at trods vores rejse til Japan var fantastisk, så er drømmen om huset efterhånden lidt større end drømmen om en fed ferie.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. […] Læs også: Mine ønsker for år 2019 #3 Drømmehuset […]

  2. […] Læs også: Mine ønsker for år 2019 #3 Drømmehuset […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.