Bare rolig – der arbejdes på højtryk!

Jeg har haft et par rigtig hårde vagter på arbejdet, og er derfor ret hæmmet af mit ben. Heldigvis har jeg brugt tiden fornuftigt, nu hvor jeg er ret så bundet til sofaen. Jeg har knoklet på sidens nye layout.

Der mangler fortsat rigtig meget, men siden det bare ikke vil køre optimalt på mit lokale drev, og jeg derfor er nødt til at sidde og teste online, har jeg besluttet mig for at smide layoutet op (dog kun computerversionen – mobil layoutet er fortsat det gamle. Det kigger jeg først nærmere på når jeg er færdig med hjemmesiden), som det er indtil videre, og så lige så stille rette det til.

Det betyder selvfølgelig at der kan forekomme fejl, og underlige stilmæssige valg. Jeg arbejder ihærdigt på sagen, og har allerede en masse punkter jeg skal have rettet til, som fx. de tabeller jeg har på siden, samt samtlige lister. Generelt vil jeg også gerne arbejde lidt videre med farverne. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg syntes det hele er lidt for mørkt.

Man er som altid velkommen til at komme med sin mening, og eventuelle forslag til forbedringer – også selvom jeg ikke er helt færdig.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.