Jeg har lyst til at forkæle mine kære læsere! Og det er jeg bestemt ikke ene om! Fabfashion.dk, har nemlig lyst til det samme! I den forbindelse har du nu mulighed, for at gå sommeren i møde, med nye flotte, ballerinaer! Og sikke et udvalg i bliver budt på! Hvad kan jeg friste med?

14801 // Charming Brown Ballerina // Fabfashion.dk

Et par lækre ruskinds lignende ballerina’er, i en lækker brun farve? De er klassiske og charmerende, og passer perfekt til sommerens lyse jeans eller shorts.

14902 // Gracefully Sort Ballerina // FabFashion.dk

Eller hælder du mere til de enkle ballerinaer, som går med stort set alt tøj? Lige fra hverdags brug, til søde sommer kjoler man kan gå i byen i. Mulighederne er mange, med et par simple, stilede ballerinaer.

15003 // Up Scale Ballerina // Fabfashion.dk

… Eller er du som mig dybt afhængig af nitter? Ja, så er skoene der også for dig!

Eller skal det være nogen helt andre sko? Ja, så er det også muligt. For præmien, er et par valgfrie ballerinaer, fra Fabfashion… Kig forbi deres webshop, og find netop de ballerinaer, du gerne ville vinde, hér!

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

  • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
  • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til Fabfashion.dk, og min give-away. Du skal smide linket til dette indlæg som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.

Denne give-away er den første ud af to give-aways som vil finde sted her på bloggen. Den næste starter omkring samme tid, denne slutter – dvs. omkring d. 20/03-2013.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.