… Den anden dejlige pakke jeg har fået, er en pakke fra Buzzador. Du kan selv blive en buzzer, ved at klikke; hér.

290

Jeg har efterhånden været buzzer i mange år, og jeg syntes virkelig det er spændene, og jeg har modtaget nogle fede ting under vejs – men dette er en af de kampagner jeg har glædet mig aller mest til at begynde på!

291

Produkterne jeg har modtaget, er hårfjerningsprodukter fra Veet. Jeg har modtaget et Veet voksbehandlingsredskab til ansigtet, og en Easy Wax Electrical roll-on kit. Og derudover har jeg fået en masse pjecer, som jeg kan dele ud til mine veninder, når jeg har fået prøvet produkterne!

292

Easy Wax Roll-on kit’et skal bruges til bene. Jeg glæder mig til at komme i gang, da mine ben rent faktisk trænger rigtig meget til en behandling. Jeg har før fået vokset mine ben hos en kosmetolog, og det har altid givet meget bedre resultat på mine ret så følsomme og sarte ben, end når jeg til daglig har brugt skrabere. Jeg lider rigtig slemt af knopper, og kløe når jeg har skrabet mine ben nogle dage, og jeg glæder mig derfor til at se, om dette bliver et holdbart alternativ. Simpelt ser det i hvert fald ud.

293

Voksbehandlingen til ansigtet, er klart den jeg glæder mig mest til at prøve! Jeg har de vildeste øjenbryn lige nu, og jeg hader virkelig at plukke øjenbryn. Jeg nyser, og er mega sart omkring det område i ansigtet. Desuden vokser mit hår voldsomt hurtigt, og jeg er derfor nødt til at plukke hver dag hvis jeg vil holde dem formede og flotte… Og det orker jeg næsten ikke XD

Derudover vil jeg prøve behandlingen på min hage. På min hage? Ja – jeg lider desværre af sygdommen PCOS – som desværre betyder at jeg har en øget mængde testosteron i kroppen, som betyder øget mandlig hårvækst. Det er et rigtig pinligt problem at have. Heldigvis er jeg ikke så markant ramt i ansigtet som nogen er uheldige at være, men jeg får af og til et par sorte hår på hagen, og de er i længden meget træls at skulle stå og plukke med pincet.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.