Som den opmærksomme læser måske har opdaget, så er jeg super glad for mine nye øreringe fra LoveAble, og jeg er derfor rigtig glad for nu, at kunne forærer et par flotte øreringe fra LoveAble, til mine søde følgere! Øreringene som du er så heldig at kunne vinde, er dem som ses på billedet nedenfor.

282

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

  • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
  • Like LoveAble på facebook (Klik her) – påkrævet for at deltage.
  • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til loveableaarhus.tictail.com, og min give-away. Du skal smide linket til dette indlæg som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele et indlæg fra LoveAbles facebook side, via facebook – Valgfrit.

Denne give-away slutter d. 21/06-2013, hvor vinderen vil blive udtrukket. Held og lykke!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.