Jeg er midt i eksamensperioden – hvilket er en super træls, og kedelig periode – men det skal bestemt ikke gå udover mine søde læsere (selv om I formentlig kommer til at ligge øre til al min brok – og også allerede har gjort det)! Derfor er det på tide med en give-away, og denne gang endda en lidt større end af slagsen; Du har nemlig mulighed for at vinde en smuk, sort blondekjole!

787

Man skal ikke give en gave man ikke selv ville være glad for. Det gør jeg i hvert fald heller ikke – jeg er nemlig selv helt pjattet med kjolen, og syntes det er en rigtig smart festkjole, som nemt kan gøres mere eller mindre festlig, alt efter hvilken sammenhæng den skal bruges i. Jeg håber derfor at en af mine læsere kan få rigtig stor glæde af en så lækker kjole.

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

  • Følge Microcut på Blogloving (hér) eller Facebook (hér) – påkrævet for at deltage
  • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.

Det er påkrævet at du har en dansk adresse, for at kunne deltage i konkurrencen.

Modtag ekstra lodder, ved at gøre følgende:

  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker til min give-away – Valgfrit.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via facebook – Valgfrit.
  • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via Twitter – Valgfrit.

Husk at medsende links til de steder du har delt linket til denne give-away.

Denne konkurrence løber til d. 28/04/14, klokken 20:00. Herefter vil vinderen blive trukket, og offentliggjort på bloggen, samt kontaktet pr. mail.

Obs; Vær opmærksom på at kjolen som kan vindes er str. M/L.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.