814

Okay! Der kan faktisk ske opsving i mit humør, på trods af at jeg læser til eksamen og føler mig meget presset. I går kom jeg for eksempel foran min tidsplan (hvilket virkelig var påkrævet, da jeg stadig mangler meeeget, som skal læses og forstås). Men jeg havde regnet med at jeg skulle bruge det meste af i dag på at forstå genetik – men hey! Jeg fik total en åbenbaring i går, og jeg tror sgu faktisk jeg har ret godt styr på det der genetik nu!

Og hvis nogen er ved at tænke: Åh gud! Har hun ikke snart noget andet at skrive om, end den åndssvage eksamen?! Så kan jeg kun sige… Nej… Nej det er sådan set det der fylder mest i mit liv, indtil efter fredag. Men hvis man syntes det er slemt herinde, så skulle I bare kigge forbi min twitter, for helt uden at opdage det selv, sidder jeg åbenbart ubevidst og live-twitter min eksamenslæsning ^_^” Oh yea! Så nederen er jeg nemlig!

814

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Du er herlig.

  1. admin says:

   Åh det er godt at vide ^_^” haha!

 2. * Det hun sagde * :D

  1. admin says:

   <3

 3. Haha, åh! Det samme gjorde jeg til min eksamen i februar. Det var det eneste, der fyldte; ergo var det, det eneste jeg skrev om. Og det er nu også helt ok :D

  1. admin says:

   Jamen det er så sandt! Det er som om, det er det eneste, som ens liv pludselig drejer sig om O_O Det er skræmmende!

 4. Det er så skønt når man får sådanne åbenbaringer. Jeg sidder også lige pt. med en eksamensopgave hængende over mig, og har desværre ikke fået nogen åbenbaringer endnu, men håber at det kommer på et tidspunkt. :)

  1. admin says:

   Ja jeg har så også kun fået den ene ^_^”
   Jeg er hoppet i krig med ernæring – og der kommer sgu ingen pludselige åbenbaringer – og det er som om alle de tal og anbefalinger man skal huske, ikke rigtig bliver lagret XD

 5. Nu har jeg aldrig selv prøvet at være til en rigtig eksamen ud over dem i 9.kl i folkeskolen, så jeg ved personligt ikke så meget om det.. men det genere mig ikke at det fylder på din blog lige nu.. Det er som du siger jo det der fylder hos dig lige nu.. ;)

  Krammer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.