Halvpart til min hest?

I dag havde jeg en sød pige ude, for at kigge på Lady. Jeg søger en halvpart på min dejlige hest, da jeg har fundet mig selv i en situation hvor jeg har meget travlt. Sådan har det faktisk været det sidste år. Derfor har jeg valgt, at få noget hjælp til min hest. Pigen som var forbi i dag, virkede rigtig sød, og rolig. Meget af det jeg leder efter i en evt. halvpart.

040

… Og forresten, til alle jer som har været SÅ søde at kommenterer min blog de sidste par dage; Jeg skal nok tage mig sammen og få læst dem igennem og svaret :D Jeg har bare lige været lidt stresset.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.