Sendt min hest væk

20140424-215350.jpg

Jeg har netop sendt min elskede hest, Lady, væk. Dog kun for en kort periode. Situationen er den, at jeg er meget presset på tid, fordi jeg er i praktik i Farsø, og dermed er meget sent hjemme. Jeg har selvfølgelig weekenderne, og nogle af aftnerne at tilbringe i stalden, men det er nu stadig ret stressende. Især når man ejer to dejlige heste. Jeg var derfor heller ikke i tvivl, da jeg læste at en ven af min families, datter (som i øvrigt er en rigtig dygtig rytter), stod med et skadet hest, op til et stævne hun havde glæder sig rigtig meget til, om at Lady selvfølgelig skulle op til hende, indtil hendes egen hest var helt på toppen – så sådan blev det.

20140424-215357.jpg

Line, som hun hedder, er en super dygtig rytter, og trods hendes kun 15 år, så har hun meget erfaring. Det gik da også rigtig godt. Selvfølgelig skulle begge parter finde deres rolle i ridtet, og finde ud af hinandens måde at være på. Men alt forløb stille og roligt, og de gjorde ret hurtigt fremskridt.

20140424-215405.jpg

Line skal ride stævne på Lady på søndag (LF, og LE i spring – til dem der ved lidt om ridning). Det er springbaner på henholdsvis 70 cm og 80 cm. Det er en fin højde, nu hvor de ikke kender hinanden bedre. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dem til stævnet på søndag, og krydser da fingre for at de får en fin placering. Det vigtigste var nu bare at Line nu har muligheden for at komme med til stævnet, som hun havde glædet sig sådan til, og desuden har en hest at ride i den tid hendes egen står stille.

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Sendt min hest væk

    1. Ja, jeg kommer selvfølgelig til at savne at jeg ikke bare sådan lige kan tage ud til hende, men det er det bedste for alle parter. Lady er ikke typen som kan stå stille i lang tid – hun har brug for at blive brugt. Så er hun gladest.

      Og tak for karmaen! :D Jeg håber og tror på at det nok skal gå fint! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.