Billede venligst lånt af Tiiner.dkDet er blevet tid til at sætte gang i endnu en give-away. Denne gang har du muligheden for at vinde et par smukke sølvfarvede øreringe!

De er det perfekte accessorie til sommerens lette outfits. Med deres smarte look, passer de perfekt, både til et smart shorts-look, eller som en flot detalje til en lækker sommerkjole.

Øreringene har et sødt, livsbekræftende, motiv – et smukt træ, som strækker sine grene imod øreringenes kanter. De er lavet af et let materiale, så de ikke tynger i ørerne, trods deres størrelse. Selv bryder jeg mig ikke om tunge øreringe, og jeg syntes derfor det er en dejlig detalje ved disse øreringe.

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

– Følge Microcut på Blogloving (hér) eller Facebook (hér)-påkrævet for at deltage

– Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.

Det er påkrævet at du har en dansk adresse, for at kunne deltage i konkurrencen.

Modtag ekstra lodder, ved at gøre følgende:

– For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker til min give-away – Valgfrit.

– For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via facebook – Valgfrit.

– For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele dette indlæg via Twitter – Valgfrit.

Husk at medsende links til de steder du har delt linket til denne give-away.

Denne konkurrence løber til d. 29/05/14, klokken 20:00. Herefter vil vinderen blive trukket, og offentliggjort på bloggen, samt kontaktet pr. mail.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.