I dag skifter jeg til et nyt cover. Mit lækre Uniea Bubblicious cover! Jeg har glædet mig til at tage dette lækre cover i brug. Der er ingen tvivl om, at dette er et kvalitets cover. Coveret er lavet af plast, og er et såkaldt snap-on cover. Det føles solidt, og er en smule tykkere end de helt billige plast covers, jeg eller har haft i hånden har været. Bubblicious coveret er dog stadig, forholdsvis tyndt, og fylder ikke ret meget i lommen.

847

Udover at have et smart print i form af prikkede pastelfarver, har coveret generelt nogle rigtig fine detaljer. Her kan blandt andet nævnes udskæringerne i siden, som udover at pynte gevaldigt på coveret, giver et bedre greb om telefonen.

Knapperne er frie i dette cover – dette gør dem nemmere at bruge dem. Coverets tykkelse gør, således at knapperne ikke stikker frit frem. Dette gør dem mindre sårbare, og er derfor med til at beskytte telefonen.

Coveret har en rigtig god pasform, hvilket medvirker til at der ikke kan komme snavs i mellem cover og telefon, og dermed ridse coveret. Dette er rigtig vigtig for mig, da jeg medbringer min telefon når jeg er i stalden, og ude og ride – og i selv små mellemrum, kan et lille strå trænge ind, og ridse telefonen ved kontinuerlige gnidninger.

Det jeg virkelig søger i et cover, er at det først og fremmest beskytter min telefon bedst muligt! Jeg har spinket og sparet i mange år efterhånden, for at få råd til en iPhone (5s), og jeg har ikke sådan lige råd til at købe en ny, hvis der skulle ske min nuværende noget. Selvfølgelig er det også vigtigt for mig, at mit cover er flot, og udtrykker hvem jeg er.

Bubblicious coveret er i hvert fald lige mig, designmæssigt! Det er sødt, og piget, uden at blive alt for piget. Desuden er coveret i lækker kvalitet, og jeg vil derfor også tro at det yder en god beskyttelse til min mobil – men det må vi sætte på prøve den næste uges tid! Derefter vil jeg skrive en anmeldelse af coveret.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Første tanke da jeg så overskriften – prosit.

    Anden tanke – yay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.