Endnu engang har jeg været i gang med at lave negle! Denne gang har jeg lavet negle på en af mine kollegaer. De var simple sølv og gennemsigtige negle – efterhånden den type negle de fleste ville have. Det er klart også en af mine favoritter, så det gør mig intet at lave dem igen og igen.

605

I dag kommer min søde svigermor og skal have lavet negle! Det bliver bare rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg tror også Nicki syntes det bliver lidt hyggeligt at hans mor kommer og får ordnet negle ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Uhhhh…. :D fine!

  1. admin says:

   Tusind tak :D

 2. De er super flotte! Er det “bare” sølvglimmer neglelak du lægger på spidsen? Og evt. en topcoat?

  1. admin says:

   Nej ^_^ Jeg bruger en uv gele base, derefter bruger jeg gele i en gennemsigtig farve, blandet med glimmer, som jeg putte på tipperne. Derefter bygger jeg ovenpå med gennemsigtig uv gele. Til sidst putter jeg en top coat på :)
   Er du da selv frisk på at prøve gele negle? :D Du skal være velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål.

 3. […] Sølv tipper […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.