Her til aften, har jeg afholdt kærestedag, med min søde kæreste. Det har indebåret at vi har klædt os pænt på, og været ude og spise :’D Det har bare været den bedste aften længe, og vi har virkelig hygget os :) Føler mig virkelig forkælet, når man bare sådan lige, bliver inviteret ud og spise af sin dejlige kæreste.

Nu vil jeg hoppe tilbage til filmen (The Purge), som Nicki og jeg sidder og hygger med! Håber I alle sammen har en fantastisk weekend! Glæder mig forøvrigt til at fortælle jer om næste uges planer, i morgen

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Kærestedag er dog noget af det fineste og rareste her i verden; jeg har også selv indhyllet mig i tosomhed i denne weekend – og det har været noget så fantastisk.

    1. admin says:

      Ja det er altså bare det bedste :D Min kæreste og jeg havde bare den bedst mulige dag i går!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.