Ja som jeg nok giver udtryk for i overskriften på denne blog er jeg meget pinligt berørt over jeg slet ikke har fået blogget hele decembermåned! Hehe, men jeg har simpelthen ikke haft tid her i julen, dog håber jeg på at komme lidt efter det nu… Jeg har haft to designs oppe siden jeg sidst bloggede, juledesignet, og det nye jeg lige har sat op. Håber i kan lide det nye, og kunne lide juledimset.

Og så det forsinkede ‘Glædelig jul og godt nytår’ til jer allesammen. Jeg håber alle der ude bag skærmen fik glædet nogen juleaften, og måske også selv fik en dejlig overraskelse eller to. Jeg håber selvfølgelig også at alle kom igennem nytåret med alle fingre i behold hehe.

Selv havde jeg en rigtig dejlig jul. Jeg tilbragte den der hjemme med min familie. Mine bonus søskende, og min bror var der også – Det var dejligt. Jeg elsker når vi alle sammen er samlet. Bøjes (min mors mand) mor, bror+kone+børn, var der også. Det var super hyggeligt. Jeg syntes selv jeg fik givet andre nogle gode gaver, og dem jeg selv fik var fantastiske. Jeg fik for øvrigt mandlen! XD haha! Men jeg gav mandelgaven til min bonus lille søster, Rebecca. Meget af julen har jeg faktisk tilbragt med min kæreste, og Rebecca, det har bare været herligt.

Nytår holdte jeg også hjemme. Mine forældre var i Randers, så jeg havde fået lov at holde fest i vores hus. Det var ski’ skægt! Vi havde det satme hygge… Men virkelig; jeg tror det er sådan nogle oplevelser hvor man skulle have været der før at det er skægt, så det vil jeg ikke kede jer en hel masse med. Men syntes lige i skal vide vi spillede ‘Den onde cirkel’ og damn, det var sjovt…

Jeg har forresten besluttet at der også skal komme en del indhold ind om serien ‘Naruto’! <33 Men ja, mere om det senere, nu vil jeg nemlig spendere noget tid med min dejlige kæreste hehe…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.