Puha… Jeg er godt nok vildt udmattet. Men jeg vil ikke svigte jer igen… Jeg er begyndt at knokle hårdt på siden igen, men kan ikke afsløre hvad jeg er igang med at lave endnu, men det er bla. noget med naruto animen, og noget med en the sims guide. Ja, den der sims guide har jeg været igang med længe, men det skal jo også være ordenligt, ikke bare sådan noget juks vel? Hehe.

Vi skal læse forholdsvis meget i skolen fortiden. Det er skam helt fint, jeg er en ganske udemærket læser. Jeg har allerede læst ‘mænd der hader kvinder’ af Stieg Lasson. Den var rigtig god. Jeg har allerede købt 2’eren i serien ‘pigen der legede med ilden’. Men den venter jeg lidt med at læse, for er lige igang med ‘ondskabens hotel’ af Stephen King. Er kommet til side 209, så der er et pænt stykke tilbage. Har ikke rigtig haft tid til at læse i den sååå… Men det kommer nok på et tidspunkt. Det håber jeg da. Jeg får nok læst en hel masse på færgeturen på vej til Norge i uge 4. Med mindre Rebecca og jeg skal lave ballade XD haha! Right.

Wee! I morgen kommer det endelig! Det nye afsnit af naruto shippuden! Det er nummer 42, og det er på en hel time fordi det er et ‘new year special’ afsnit. Damn jeg glæder mig til at se det! De sidste par stykker har bare været så spændene, og nu har vi for søren ventet så forbandet længe på dette ene afsnit… Hehe…

Men jeg vil for en gangs skyld gå tideligt i seng i aften, for jeg er bare total smadret. Er egentlig ikke helt klar over hvorfor, men det er jeg altså bare…

Forresten har lånt sæson 1 og 2 i One Tree Hill af Rebecca… Faktisk en ret fed serie… Jeg kan kun anbefale den!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.