Så er det i morgen Ö jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften! Faktisk er det ikke kun selve skiferien jeg glæder mig til, jeg glæder mig også til turen der op. Vi har lånt en dvd afspiller til bilen af Mikkels far, så tror mig og Rebecca får det super hyggeligt med at se gysere, og One Three Hill, hele vejen der op! Nu håber jeg jo så bare ikke at vores færge bliver aflyst – Hører at der er flere der er blevet aflyst i dag, og rykket til ud midt på natten pga. storm O.O

Jeg har lige sat et nyt design op her i dag. Jeg er faktisk ret glad for det. Jeg er bare ked af c-boxen og kalenderen ikke passer helt ind som det skulle, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg er ret tilfreds med layoutet, da jeg gik efter at det skulle være lidt sommeragtigt, fordi jeg simpelthen er SÅ skide træt af al den vinter! (Også glæder jeg mig til skiferien? haha) Ej det lyder meget dobbelt moralsk det ved jeg. Men jeg er træt af den danske vinter. For der er jo bare koldt, og vi har ingen bjerge man kan stå på ski på. Og desuden har vi jo heller ingen sne… Her er bare koldt, vådt og bladret, og det er ikke hvad jeg kalder en dejlig vinter. Desuden hader jeg mørket der er om vinteren! hehe… Nu ikke mere brok…

Jeg undre mig egentlig over om der overhovedet er nogen som kigger på min side? Gør i det? Hehe. Jeg syntes aldrig der er nogen der skriver. Det skyldes sikkert der mangler inhold? Har jeg ret? Men det er ihvertfald noget jeg er igang med at gøre noget ved. Så sent som i dag har jeg lavet mange ændringer, men der mangler stadig en del. Derudover har jeg endelig fået åbnet det jeg har skrevet om the sims spillene, men det er dog ikke helt færdigt, men jeg tænkte at der måske var nogen der ville få gavn af det nu – hvem ved.

I skal huske i altid er velkomne til at skrive forslag til siden, og skrive hvis der er noget som er godt eller skidt. Jeg er altid åben for nye muligheder… Men ja; det nytter jo ikke nået jeg er det, hvis der alligevel ikke er nogen som kigger på min side… Haha…

Hmm… Hvad kan jeg fortælle om.. Nå jo! Igår holdte Mikkel, Anders, Marie og jeg et lille videomarton. Det var super hyggeligt. Vi fik set nogle gode film, bla. shutter, en japansk gyser, som virkelig er gennemtænkt og gennemarbejdet… Det må jeg sige; den var imponerenede; men kan den være andet når den er japansk? Hehe. Der er ikke så meget at fortælle udover det om igår aftes… Jeg vil egentlig også til at smutte i seng nu – Skal op kl. 6 i morgen tidelig, og jeg har snart ikke sovet i 48 timer! haha…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.