Jeg er så træt i dag. Igen i dag. Orker ikke at skulle på arbejde XD *vrææle* Jeg kom altså heller ikke helt direkte i seng i går, for jeg ville lige se dokumentaren om ham Fritzel der havde holdt sin datter fanget i en kælder i 24 år. Det er satme for klamt at den slags kan ske. Hvem er så helt igennem syge i deres små klamme hoveder? Virkelig uhyggeligt.

I morges skulle vi møde kl. 9:10… Det var rart nok. I morgen er vores KS timer aflyst, så der skal vi møde kl 10:15! Hvor er det genialt! Så kan jeg forhåbentlig få sovet lidt længere. Ved ikke lige hvordan det passer med en bus. Jeg håber ikke jeg allerede skal med en bus kl 07 eller sådan noget -.-” så dør jeg simpelthen af rasseri XD Haha.

Nåede aldrig at blive færdig med bloggen fra i går XD Nu er det faktisk morgen. Klokken er 08:23. Skal med bussen her klokken 08:53. Og ja.. Her til morgen skal jeg møde klokken 10:15. Men jeg er allerede inde i byen klokken 09:30, så tror jeg tager min computer med, så jeg har mulighed for at sidde og skrive blog i ventetiden. Og for resten… Ja… Jeg var virkelig døden nær i går XD haha! Da jeg havde fri fra arbejde var jeg endnu mere smadret, og da jeg havde lavet mine lektier… Ja så var mit hoved ved at eksplodere. Jeg havde simpelthen den værste hovedpine nogensinde! Der var så også lige 30 opgaver at lave, og skrive ind. Var nærmest helt skildøjet bagefter…

I dag bliver den værste dag på året kan jeg mærke! Godt nok tyder det godt at vi først skal møde klokken 10:15, og vi kun skal have 3 almindelige timer… Men… Som de fleste nok er klar over så skal Aab spille imod Man U i aften. Og gæt hvem der er på arbejde, i centrum af Aalborg -.-” Ja det er helt korrekt… MIG >.<” skal være på arbejde fra 15 til 21:30… og kampen bliver vidst på storskærm lige foran mit arbejde, så mon ikke at der kommer en million og skal have mad. Derudover kommer alle nok også lige et smut forbi inden de skal til kampen. Det bliver sku da nok lige så slemt som til karneval. Buhuu! Og ikke nok med det – så skal vi også have aab t-shirts på, så vi får nok kastet mad efter os, af Man U fansne… ”Så” fedt…

Jeg skal hjem til Mikkel bagefter. Kæft hvor er jeg træt af at jeg absolut ingen tid har til min hest fortiden. Det er simpelthen så træls. Men jeg skal tage mig af hende i morgen. Så regner jeg med at jeg tager hende ind og strigler hende rigtig godt, og nusser hende. Men jeg må indrømme at jeg også glæder mig til at være sammen med Mikkel… Vi havde jo ikke rigtig tid i går, da jeg jo skulle lave matematik aflevering. Skal jeg for resten også i morgen -.-” Det er da for dumt at give os to matematik afleveringer for… En henholdsvis til tirsdag (i dag) og en til torsdag… Men okay… Det er HF… Vi skal nå meget på kort tid.

Jeg er gået i gang med at lave anmeldelser af Alice Nine’s singler. Men det vare nok lidt tid inden det kommer ind. Men det kan folk nok også vente på. Jeg vil også lave nogle anmeldelser af My Chemical Romances albums, men så skal jeg lige have mine cd’er hjem fra Sarah igen XD hehe. Hvis DU har et ønske om en cd der skal anmeldes er du velkommen til at skrive til mig (Du kan sende en direkte mail Hér), jeg anmelder gerne et album/bog/single/film. Du kan se de ting jeg allerede har anmeldt Hér.

Nu er klokken 09:03 og jeg er med bussen. Jeg vil afslutte bloggen nu, da der ikke er så meget mere at skrive om endnu. Hvis jeg får tid i aften efter arbejde vil jeg måske tilføje noget mere. Ellers må vi se om jeg når at skrive en blog i morgen. Det tror jeg jo næppe, da jeg jo som sagt skal skrive matematik aflevering, passe min hest, have lidt kvalitets tid med Mikkel. Kan i have en god tirsdag; og husk nu at se kampen i aften! For det når jeg jo desværre ikke. Jeg ville ellers gerne have været inde og se den live. Kunne have været så fedt. Hov… vent lige lidt. Alle jer der bor i Aalborg skal lige huske at gå ind og se tyren på Vesterbro. Den er blevet farvet rød og hvid O_o jeg skal nok se om jeg kan nå at tage et billede i dag, inden jeg skal på arbejde. Tror jeg bare ikke at jeg når, for har fri klokken 14:15 og skal møde klokken 15:00. Og jeg skal bruge lang tid på at klæde om XD Hehe. Så… Slut!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.