Wuhuu! Klokken er nu 00:45, og jeg er lige blevet færdig med noget jeg er igang med at lave, til et lille projekt Butterfly er igang med sammen :D Jeg ved ikke lige hvor stort det bliver, men det kan kun blive godt. Jeg glæder mig til at vi er langt nok med det til at vi kan afsløre lidt nærmere hvad det skal gå hen og blive… Mmm… det var egentlig bare det jeg ville sige for nu… Jeg kommer forhåbentlig på engang i dag… Når jeg altså lige har fået sovet inden…

Klokken er nu 22:00… Så dagen er sådan set snart omme… I dag har jeg fået lavet på Butterflys og mit, lille projekt :D Wuhu! Det bliver spændene hvad det er hva? Men ærgeligt, ærgeligt… Afsløre intet endnu… Muhahaha…
Well… Udover vores lille hemmelighed, har jeg slappet af hele dagen, og været ude og passe hestene (Sat på og fra fold, og fodret), ja og så har jeg lige ryddet op på mit værelse. Så min dag har været temmelig afstressende. Hmm,… Her i aften var jeg så til julefrokost. Det var rigtig hyggelig, men er bare udmattet nu. Nu ikke sådan mega træt, men I kender det vel – sådan tilpas afslappet…

Nej det der kan gøre mig træt, er tanken om at jeg har min sidste dag på McDonalds i morgen. Det bliver lidt trist at sige farvel, men glæder mig også til kun at have ét jon ^^” Hæh. Jeg håber Pernille, Gitte, Mads og F er på arbejde i morgen :D Kunne være total drømmevagt… Mikkel kan ikke være på arbejde samtidig, for han skal arbejde i nat, og i morgen nat -.-” virkelig irriterende, for savner ham, og vi kan ikke se så meget til hinanden når han arbejder så meget om natten. Håber det hele bliver lidt nemmere i det nye år :D

Mmm… Jeg elsker min Nano ;D haha… Sidder lige og konvertere film til min ipod :D Det er Alice Nine musikvideoer, og live video’er, Muha! Det er bare så fedt! Så kan jeg glo på Saga 24/7 <3 *savle savle* Haha… Det kan ikke være sundt XD så ender jeg bare med asberger-syge… Fuldstændig besat… Well, well….

Jeg har ikke rigtig noget at skrive. Hvis jeg skriver mere, ævler jeg bare løs om Alice Nine :D især fordi jeg sidder og lytter til dem nu… Mmm… Well.. Jeg må også se og videre med det lille projekt…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.