Jeg syntes bare lige at i skulle nyde godt af at min overbo holder mig vågen. Så kan jeg jo pludselig blive TVUNGET til at være længe oppe… Selv om vi har klaget til hende, og bedt hende om at skrue ned. Nogen mennesker fatter bare ikke, at alle altså ikke har fri en hel fucking fredag!… ÅH GUD! … Ikke engang på sin fødselsdag kan man få lov at få noget ro, og få noget søvn :( Noget jeg ellers har mere end brug for. Jeg har ingen energi disse dage, og jeg sagde allerede i morges, at et af mine fødselsdagsønsker var at komme tidligt i seng…

I morgen kommer forhåbentlig en lidt galdere opdatering, for jeg har faktisk haft en helt fantastisk fødselsdag :) . Og det vil jeg da gerne dele med omverden :) Det er bare synd at min overbo lige har ødelagt mit humør lidt her på det sidste af aften ^^, … Men jeg har fået super gode gaver, og har hygget hele aften med Nicki. Man kunne ikke have sig en bedre kæreste, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre fødselsdag <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.