AAAAAARRRRRGGGGHHHH!!!!!!

SIMONE SLÅR MIG IHJEL!! oh WE ARE ALL GONNA DIIIIIIIIEEEEE!!!

Jeg fik ikke skrevet blog i går! Shit! *At slå sig selv med et alominiums bat*

Ej, jeg havde simpelthen ikke tid. Skulle jo lave alt det crap som stod på listen. Og pludselig var klokken fem og så kom gæsterne. Men det blev en mega hyggelig aften. Vi fik en masse mad. Så meget mad at vi slet ikke kunne spise særlig meget af den dessert jeg havde lavet! Men det betyder så at der er mere til miiig til resten af ugen! Muhaha!! XD
Men ellers så snakkede vi bare løs. Mit hus var blevet lavet om til en hønsebur! Vi lagde make up og satte hår på hinanden. Det var skide skægt. Det kom på banen efter vi så nogle forskellige tutorials på YouTube, så fik vi ligepludselig lyst til at prøve det. Det er mega fedt noget af det man kan finde derinde på nettet. I skal næsten prøve at tjekke det ud! Jeg kan i hvert fald se at jeg skal ud og købe en masse forskelligt make up snart. ;P Der er også gymnasiefest på fredag, hvor temaet er “Prom”, så vi har aftalt at vi skal bare gå fuldstændig amok med hår og make up XD.
Så om aftenen / nat så vi “Step up 2 the Street”. Jeg synes faktisk at den er meget fed, selvom jeg ikke selv er dansetypen. Men det er mine veninder – de danser det der ‘lort’, så der var en masse snak om dans – og dans -.-” Hehe…

I dag så jeg film sammen med Marcela, min veninde, helt til klokken 15.30, hvorefter hun tog hjem og jeg skred ud til hesten. Der var jeg på en dejlig tur med min veninde Sarah (som også er Simones veninde). Vejret var super godt! Men Óri er simpelthen blevet så TYND!! O_O Så nu skal han have en længere pause hvor han skal have mad 2 gange om dagen, for at blive fedet op. Nitte…

Men jeg er stadig ikke færdig med mit tysk. Det tager herre lang tid for mig at skrive en tysk stil.. -.-” Jeg udsætter altid lortet!! GAAARHH!! Tysk er noget LORT!!
Hvilket minder mig om at i næsten skal høre Bubbibjørnenes intro-sang på japansk! Haha.. Det lyder mega sjovt! Ja, det var noget af det vi stenede i går XD Vi hørte den nemlig også på tysk (og hold da kæft hvor lød det dumt!). Det var derfor jeg lige kom i tanke om det. Vi blev enige om at den lyder bedst på fransk. <– Kæft hvor lyder det freaked!! Ét stort freakshow. Men nu får i den video:

“GAAAAMMIII BEEAAR!!!”

Er der mere, der skal fortælles? Øhm… Tror jeg ikke…

Så vil jeg smutte ud i køkkenet for at varme en pandekage ;P

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.