Ja, her begynder jeg så igen. Jeg har haft en yderst begivenhedsrig dag. Jeg har nået at bruge 750 kr. til biblioteksbøder! GOD! det var nedern, men hva fa’en. nu kan jeg i det mindste låne ting igen. Nå, men så var jeg til lægen for at få frosset en hovedvorteting (that’s right…mmmm.) og få lavet en lægeerklæring. Jeps, for jeg er nemlig ved at tage kørekort. Damn det lidt kedeligt, men ok sjovt at prøve at kørebil. I næste uge skal jeg ud og køre på vej, så hvis nogle af jer bor i aalborg området, så hold jer væk fra de offentlige veje….

Nå, men da jeg så kom hjem åd jeg noget kage og ordnede keminoter.. Jep så spændende er mit liv. Savner I allerede Simone lidt? for så bar vent til om 3 dage – der vil i skrige på simones blogs… men ja. Blogge, blogge, blogge, blogge… hva blogger man om?

Kender you folks Muse ? (ok jeg bliver nødt til at stoppe med at skrive til jer som om jeg snakker med jer, men jeg synes sku at det er lidt underligt bare at skrive ud i ingenting). Jeg kan sku godt lide MUSE, allertiders ynglingsband… Simone hader det som intet andet. Men sådan skal det vel være…

Der er forresten noget i burde vide om mig.. jeg er lidt en gammel mand. Jeg brokker mig over ungdommen, som kun en bedstefar kunne gøre det… hvilket leder mig til, at jeg lige har set et program om hvor mange penge unge mennesker bruger… Det er forfærdeligt at man er blevet så materialistiske. Den eneste grund til at jeg bruger min løn hver måned, er at jeg har en ting-elskende kæreste som jeg kan lide at give gaver, og derudover sparer jeg op til at flytte hjemmefra her til Januar. ellers kunne jeg aldrig drømme om at bruge så mange penge, og da slet ikk låne i banker, forretninger og på sms… alle de stakler er ruinerede inden de er færdig med deres uddannelse!

Men det var nok brok fra mig af. Her er dagens citat:

“Det værste er, at føle sig helt alene, lige meget hvor mange mennesker der er omkring en”, JD fra TV-serien Scrubs

Peace-out, og godnat til alle

Sincerely yours, Mikkel

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.